Frits is helemaal moe van het spelen met zijn nieuwe maatje!

 

 

 

Fritsie heeft er gezellig een maatje bij! Een schattig ponyveulen die ongeveer 1,15 groot gaat worden. Uiteindelijk over ongeveer 3/4 jaar gaat hij leuk meedoen met de lesjes!

 

 

 

 

 

We hebben met de lespony's een hele gezellige kerst fotoshoot gehad. Vic mocht ook op de foto en het resultaat is ontzettend mooi geworden! De foto's zijn gemaakt door Cynthia Vos.

2021
2021

Vandaag was de allereerste onderlinge wedstrijd. Het was een hele gezellige dag met mooi weer en allemaal enthousiaste deelnemers!! Joyce super bedankt voor het jureren!! Hieronder de uitslag:

Proef 1

1) Leanne Sammy 257 punten 

2) Safiya Sammy 256,5 punten 

3) Fenne Sammy 253,5 punten 

 

Proef 2

1) Charlize Sammy 276 punten 

2) Kirstin Foxy Lady 266 punten 

3) Julia Binky 263 punten 

 

Knhs proef B 

1) Patricia Maya 225,5 punten 

2) Sandra Foxy Lady 219,5 punten 

3) Lieke Foxy Lady 219 punten 

 

De dag winnares is Charlize! Jij hebt de les gewonnen. 

 

Bedankt allemaal en in het voorjaar organiseren we nogmaals een gezellige wedstrijd!

 

 

Dit is Snoopy een hele knappe, vriendelijke 4 jarige merrie. Snoopy is een E pony en ongeveer 1,52 hoog. Ze is heel makkelijk te rijden!

 

In totaal zijn er nu 4 les pony's en 1 lespaard.

 

 

 

Foxy Lady is in juni 2021 aangekocht als 4e lespaard. Foxy is met haar 1,75 mooi groot waardoor er ook lessen gevolgd kunnen worden door volwassenen met rijervaring! Foxy is 11 jaar oud en ze heeft veel ervaring met moeilijkere dressuur oefeningen. Wil jij graag een proefles afspreken neem dan gerust contact op!

 

 

 

De like en deel actie van Facebook en Instagram is gewonnen door Carolien Spruijt. Jullie hebben een paardrijles gewonnen!

 

 

Sammy en Goldy zijn echt maatjes geworden! Het is erg mooi om te zien dat ze het zo gezellig hebben samen in de wei. 

 

 

 

Binky is al helemaal gewend in zijn nieuwe omgeving. Hij is zo ontzettend schattig!! Binky is erg braaf tijdens de lessen. Zelfs voor de allerkleinste en beginnende ruitertjes is hij makkelijk te rijden! We zijn erg blij met Binky!!

 

 

Yeah daar is hij dan na een lange zoektocht hebben we een heeele brave pony gevonden! Binky is ontzettend makkelijk te rijden en hij is al helemaal gewend! Wil jij ook lessen met Binky? Er is nog beperkt plek voor nieuwe lesklantjes.

Het is alweer een jaar geleden dat ik met de instructeurs opleiding begon. Inmiddels heb ik mijn Orun 2 diploma en zijn er 3 super knappe les pony's waarmee ik lessen geef. Het lesgeven is echt ontzettend leuk om te doen en ik ben héél blij met alle gezellige lesklanten!

 

 

Goldy is inmiddels zijn wintervacht kwijt! Hij is nu heel mooi licht van kleur en hij doet erg leuk zijn best in de lesjes!

Op zaterdag 1 mei 2021 komt Femke Rowel langs voor een leuke fotoshoot met de paarden! Wil jij graag een hele mooie foto van jouw favoriete paard? Geef je dan snel op want er is maar beperkt plek! 

Op zaterdag 20 maart 2021 organiseren wij een gezellige middag met de pony's. We gaan oefenen met het borstelen, wandelen, op en afzadelen en de verzorging van de pony's. 

 

Er zijn GEEN kosten aan verbonden. Er is plek voor max 10 kinderen. Opgeven kan door een appje te sturen of het aan te geven tijdens een les.

Op Facebook en Instagram vermelden wij regelmatig wanneer er nog lesplekken vrij zijn! Ook plaatsen we regelmatig leuke foto's en filmpjes van de paarden. Op het moment hebben we een like en deel actie waarbij je een les kan winnen met jouw favoriete paard! Deze actie loopt tot zaterdag 17 april 2021.

In het nieuwe jaar ga ik beginnen met het geven van een aantal lesjes op twee pony's van ons. Het vosje is Goldy en de bonte pony is Sammy. Lijkt het jou leuk om bij ons te lessen? Geef je dan op door een berichtje te sturen naar 0634452740 De kosten van een les €22,50 per les. Er rijden maximaal 2 tegelijk in een les. Belangrijk om te weten: voor kinderen onder de 14 jaar dient een ouder aanwezig te zijn. De lessen dienen 48 uur van tevoren afgezegd/gewijzigd te worden anders worden de kosten doorberekend.

 

 

30 november 2020 Stal beschikbaar!

 

Wij hebben per direct een Shetlander stal beschikbaar. De stal is 2,10 bij 2,40 en beschikt over een automatische drinkbak. Overdag kan de pony uiteraard naar buiten. Voor meer informatie kunt u ons een berichtje sturen!
 Tevens is er ook een buitenstal beschikbaar!

 

 

 

 

 

19 Oktober 2020

De paarden genieten nog volop in de wei! We hopen dat het voorlopig nog droog blijft...

 

 

 

 

 

Oktober 2020

Het was een flinke klus maar de verbouwing van de kantine is inmiddels afgerond! Vanuit de kantine kun je zowel de binnenbak als de buitenbak bekijken.

 

 

26 maart 2020

 

De eerste weidegang van dit jaar! Alle paarden zijn weer erg gelukkig dat ze de hele dag in de wei kunnen grazen!

 

 

 

 

 

De dressuurclinic met Saskia van Es was een groot succes! We hopen dat Saskia snel weer een keertje langskomt!!

 

 

November 2019

Het 1e reclamebord is opgehangen in de binnenbak. 

 

 

 

Op 28 september 2020 was onze allereerste dressuur clinic gegeven door Tahnee van Wenum. Het was erg leerzaam en we spreken snel weer een keer af voor een 2e clinic! 

 

 

 

 

Op 23 augustus 2019 ontvingen wij dit mooie bord van Wendy! Het bord is een ontwerp van ons neefje Tom. Het ziet er echt heel mooi uit! Nogmaals bedankt!!

 

 

 

 

 

27 juli 2020

De springmaterialen zijn vandaag gebracht. We zijn er ontzettend blij mee!