Juni 2019 kochten wij de accommodatie gelegen aan de Bosweg 10 te Swifterbant. Een grote verbouwing volgde waarbij alleen de binnenbak en de kapschuur bleven staan. Er zijn door Bedaf Stallenbouw nieuwe stallen geplaatst en de bodems van de binnen en buitenbak zijn vervangen. De kantine is helemaal opnieuw opgebouwd en voorzien van isolatie voor de koude winterdagen. Verder is alles schoongemaakt en vernieuwd. 

 

In september 2019 kwam ons paard Victorius op stal en volgde er al snel pensionpaarden en zo begon onze onderneming. Eind 2020 zijn er 2 pony's aangeschaft om lesjes mee te geven. In 2021 zijn er nog 2 pony's en een groot paard aangeschaft om de lesjes mee uit te breiden.

 

Onze dochter Wendy is al van kleins af aan besmet met het "paardenvirus". Ze is fanatiek met het rijden en lesgeven. In 2020 heeft Wendy de opleiding tot instructrice gevolgd bij de NCSAH. Inmiddels is zij in het bezit van een Orun 2 diploma. Regelmatig volgt zij bijscholingen/clinics/demonstraties om haar kennis te verbreden en over te dragen.

 

Foxy Lady is een super lieve merrie van 11 jaar oud. Foxy heeft veel ervaringen met moeilijkere dressuur oefeningen en het is dan ook heel leerzaam om op haar te rijden. Ze is met haar 1,75 mooi groot waardoor er ook volwassenen met rijervaring kunnen lessen!

 

 

 

Binky is een super knappe en brave kinderpony! Hij loopt heel makkelijk mee in de lesjes, zelfs met de allerkleinste!

 

 

 

 

Goldy is een 10 jarige Welsh ruin. Goldy is kindjes gewend en hij is erg lief en voorzichtig! Goldy doet graag mee met de springlessen, hij is dan erg enthousiast!

 

 

 

 

 

De bonte pony is Sammy een 11 jarige merrie. Ook Sammy is ontzettend lief en rustig. Sammy is ook erg leuk voor iemand met iets meer rijervaring omdat ze mooie dressuur oefeningen kan! Ook Sammy kan tijdens de lessen gelongeerd worden om de kleintjes het paardrijden te leren.

 

 

 

Dit is Snoopy een hele knappe, vriendelijke 4 jarige merrie. Snoopy is een E pony en ongeveer 1,52 hoog. Ze is heel makkelijk te rijden!

 

 

 

Victorius 

 

Victorius is al sinds 2015 in ons bezit. Hij is fanatiek met springen en dressuur maar van een bosrit kan hij ook er genieten. 

 

 

 

 

Fritsie

Fritsie is een super schattig veulentje welke eind van dit jaar bij ons komt als gezelschapsponytje. Hij is nog maar heel klein en hij zal ook klein blijven. Fritsie is een mini shetlander. We verheugen ons al op zijn komst!

 

 

Lizzy is onze kleine "waakhond". Ze is graag buiten en ze houdt van alle aandacht. 

 

 

 

 

 

 

 

Tommy en Anika

 

Onze stalkatten Tommy en Anika zijn altijd gezellig buiten te vinden.