Begin 2019 kochten wij de accommodatie gelegen aan de Bosweg 10 te Swifterbant. Een grote verbouwing volgde waarbij alleen de binnenbak en de kapschuur bleven staan. Er zijn door Bedaf Stallenbouw nieuwe stallen geplaatst en de bodems van de binnen en buitenbak zijn vervangen. De kantine is helemaal opnieuw opgebouwd en voorzien van isolatie voor de koude winterdagen. Verder is alles schoongemaakt en vernieuwd. 

 

In september 2019 kwam ons paard Victorius op stal. Eind 2020 zijn er 2 pony's aangeschaft om lesjes mee te geven. In 2021 zijn er nog 2 pony's en een groot paard aangeschaft om de lesjes mee uit te breiden.

 

Onze dochter Wendy is al van kleins af aan besmet met het "paardenvirus". Ze is fanatiek met het rijden en lesgeven. In 2020 heeft Wendy de opleiding tot instructrice gevolgd bij de NCSAH. Inmiddels is zij in het bezit van een Orun 2 diploma. Regelmatig volgt zij bijscholingen/clinics/demonstraties om haar kennis te verbreden en over te dragen.

 

Foxy Lady is een super lieve merrie geboren in 2009. Foxy heeft veel ervaringen met moeilijkere dressuur oefeningen en het is dan ook heel leerzaam om op haar te rijden. Ze is met haar bijna 1,80 hoog mooi groot waardoor er ook volwassenen met rijervaring kunnen lessen!

 

 

 

Binky is een super knappe en brave kinderpony! Hij loopt heel makkelijk mee in de lesjes, zelfs met de allerkleinste! Dit is heel uniek want Binky is pas 5 jaar oud.... Hij is geboren in 2017. 

 

 

 

Goldy

Goldy is een Welsh ruin geboren in 2009. Goldy is kindjes gewend en hij is erg lief in de omgang! Goldy is soms echt een boef daarom rijden er alleen kindjes op hem met rijervaring.

 

Voorheen was Goldy een bekend dekhengstje in Engeland!

 

 

 

 

Sammy

De bonte pony is Sammy een merrie geboren in 2009. Ook Sammy is ontzettend lief en rustig. Sammy is ook erg leuk voor iemand met iets meer rijervaring omdat ze mooie dressuur oefeningen kan! Ook Sammy kan tijdens de lessen gelongeerd worden om de kleintjes het paardrijden te leren.

 

 

 

Misty

Misty is in mei 2022 aangeschaft voor de lessen. De eerste maanden was ze slank maar ze werd dikker en dikker.... We dachten eerst aan teveel voer maar uiteindelijk bleek Misty totaal onverwachts drachtig! 

 

In 2023 verwacht Misty haar veulentje. Onbekend is wanneer! 

 

Raad jij de juiste datum? Dan win je een extra rijles!!

 

 

Victorius 

Victorius is al sinds 2015 in ons bezit. Hij is fanatiek met springen en dressuur maar van een bosrit kan hij ook erg genieten. 

 

 

 

Cassy

Casper zal ongeveer 1,15 groot worden en uiteindelijk als hij oud genoeg is gaat hij mee doen in de kinderlesjes. Cas is geboren in 2021.

 

 

 

Guus

Guus is geboren in 2021 en is ontzettend lief. Hij zal ongeveer 1.10 meter groot worden.

 

 

Lizzy is onze kleine "waakhond". Ze is graag buiten en ze houdt van alle aandacht. 

 

 

 

 

 

 

 

Tommy en Anika

 

Onze stalkatten Tommy en Anika zijn altijd gezellig buiten te vinden.