Begin 2019 kochten wij de accommodatie gelegen aan de Bosweg 10 te Swifterbant. Een grote verbouwing volgde waarbij alleen de binnenbak en de kapschuur bleven staan. Er zijn door Bedaf Stallenbouw nieuwe stallen geplaatst en de bodems van de binnen en buitenbak zijn vervangen. De kantine is helemaal opnieuw opgebouwd en voorzien van isolatie voor de koude winterdagen. Verder is alles schoongemaakt en vernieuwd. 

 

In september 2019 kwam ons paard Victorius op stal en volgde er al snel pensionpaarden en zo begon onze onderneming. Eind 2020 zijn er 2 pony's aangeschaft om lesjes mee te geven. In 2021 zijn er nog 2 pony's en een groot paard aangeschaft om de lesjes mee uit te breiden.

 

Onze dochter Wendy is al van kleins af aan besmet met het "paardenvirus". Ze is fanatiek met het rijden en lesgeven. In 2020 heeft Wendy de opleiding tot instructrice gevolgd bij de NCSAH. Inmiddels is zij in het bezit van een Orun 2 diploma. Regelmatig volgt zij bijscholingen/clinics/demonstraties om haar kennis te verbreden en over te dragen.

 

Foxy Lady is een super lieve merrie van 12 jaar oud. Foxy heeft veel ervaringen met moeilijkere dressuur oefeningen en het is dan ook heel leerzaam om op haar te rijden. Ze is met haar 1,75 mooi groot waardoor er ook volwassenen met rijervaring kunnen lessen!

 

Let op Foxy is iets gevoelig en er kan dan ook alleen met haar gelest worden bij voldoende rijervaring.

 

 

 

Binky is een super knappe en brave kinderpony! Hij loopt heel makkelijk mee in de lesjes, zelfs met de allerkleinste! Dit is heel uniek want Binky is pas 4 jaar oud....

 

 

 

Goldy

Goldy is een 12 jarige Welsh ruin. Goldy is kindjes gewend en hij is erg lief in de omgang! Goldy is soms echt een boef daarom rijden er alleen kindjes op hem met rijervaring.

 

 

 

 

Sammy

De bonte pony is Sammy een 12 jarige merrie. Ook Sammy is ontzettend lief en rustig. Sammy is ook erg leuk voor iemand met iets meer rijervaring omdat ze mooie dressuur oefeningen kan! Ook Sammy kan tijdens de lessen gelongeerd worden om de kleintjes het paardrijden te leren.

 

 

 

Misty

Een 6 jarige E pony die erg braaf is. Misty zit makkelijk en is niet schrikkerig. Omdat we Misty nog maar kort hebben rijden er voornamelijk ervaren ruiters met haar maar uiteindelijk is dit een hele leuke kinderpony!

 

 

Victorius 

Victorius is al sinds 2015 in ons bezit. Hij is fanatiek met springen en dressuur maar van een bosrit kan hij ook er genieten. 

 

 

 

 

Fritsie

Fritsie is een super schattig veulentje als gezelschapsponytje. Hij is nog maar heel klein en hij zal ook klein blijven. Fritsie is een mini shetlander.

 

 

 

Casper

Casper zal ongeveer 1,15 groot worden en uiteindelijk als hij oud genoeg is gaat hij mee doen in de kinderlesjes.

 

 

 

Guus

Een vriendje voor Fritsie. Guus is ontzettend lief en hij zal ongeveer 1 meter groot worden.

 

 

Lizzy is onze kleine "waakhond". Ze is graag buiten en ze houdt van alle aandacht. 

 

 

 

 

 

 

 

Tommy en Anika

 

Onze stalkatten Tommy en Anika zijn altijd gezellig buiten te vinden.